Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vännerna vandrarna


den du möter

Pratar om att gå till ... Compostela
Det kommer jag aldrig att göra
Min färd går inte dit
Det kan jag inte säga

De vill inte höra
Att man inte

Men kvinnan som fann vännerna
mödan värd
Och mannen som lånade skor
Och det lilla barnet med mamma och morbror

De gick
Inte bara morbröder är hjälp
Inte säkert morbröder är hjälp
Men sannolikt någon
Sagolikt att gå och glömma säger de

Fotvandrar många mil gör jag bara bildligt




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-06 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly