Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intressant Tentamen!

Jag Bryter av här. Jag byter av Här. Paniken tillfogas mig. När jag läst alla böcker, så vet jag vilka jag skall fortsätta läsa i. Dem som stärker mitt Jag, utan att jag för den skull blir egoistisk. Blott ordentlig. Här viker jag av, jag super mig lätt full, av ett vin, ett bra märke. Jag super mig full, för att jag vet, att min Grundinställning är Glad, men vart skall jag av den känslan göra av, få utlopp? Blir gladare av vinet. Läser Motivet. Lyssnar på klassisk musik, och läser om den. Vilka är mina ämnen? Dags för tentamen säger paniken. Men lugnet säger, i samförstånd med tentamen; Läs om tystnaden, läs om den klassiska musiken, om minnet,läs dikter i all oändlighet. Mer än så, pallar inte din hjärna ta in; Just nu!




Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-06 17:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa tentapluggning kan sannerligen sätta i gång mycket. Ibland är det dags för en brytning. Bra här.
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim