Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och så


Och så hittar man ett helt par strumpor

Och så är de gladrandiga med separerade tår!

Igen




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-06 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svårt att sticka :D
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Taly