Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räckvidgas

På min ena arm blommar en röd pelargon
Och runt handleden har jag en hästsko, ett fredstecken, en stjärna, ett ankare och ett hjärta.
Det är den jag använder för att skriva.
Den som barnen sover på.
Jag tror den växer någon halvmillimeter på längden varje natt.
Jag står alltmer sällan på tå för att nå upp till översta hyllan.
Räckvidgas.








Fri vers (Fri form) av orbis tertius
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius