Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid dammen


Solen glittrade i vattnet

Gräskarparna vid ytan


Släpar fram solstolar



Fullt medveten om

Att ingen sitter

Hos mig


Solen bränner min hud

Mina tankar irrar


Runt livet och meningen

Far min förtvivlan

Ensamheten hugger mig

Med all kraft där i solblänk


Jag tröstar mig med evig visdom

Ingen utom jag kan ändra mitt liv


Men där i solblänket vid Dammen

Hade jag önskat någon tog min hand

Som bara sagornas Drottning kan




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-06 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
FIN, med stänk av vemod...
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt