Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färger finns!


Svärta





Svärta




Den vidriga intigheten

Som vill döda dig

Låta dig ta burken med Atarax

Låta dig kasta dig framför X 2000

Skjuta skallen i bitar

Skära upp dina blodkärl i badkaret



Det fungerar inte så min vän


Du kommer alltid leva i svärtan

Till den dag du väljer striden



Striden för Jorden

Vår planet i kosmos

Guds fina skapelse

Där du finns

Som en del


I en vacker helhet

Där du är en kraft att räkna med


OM DU VILL




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-07 00:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Konsten Att välja!
medgång ej motgång
Liv ej död.Ljus ej mörker
Men vad är det?
Låt hjärtat bestämma
"Om du vill"
Bra (be)skrivet!
:)

2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt