Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Influensa

Hostar hostar hostar
Hostinkontinens
Boostar
Hostan känns

Hostar hostar hostar
Spyr
Boostar
Känner mig yr

Hostar hostar hostar
Sover medvetslös
Boostar
Vaknade och nös

Hostar hostar hostar
Bihåleinflammation
Boostar
Sjukdom ingår ej i livsekvation

Hostar hostar hostar
Feber
Boostar
Men åtminstone jag lever

Boostar
Vila
Vitlök
Vätska
Näsdroppar
Nyponsoppa
Blåbärssoppa
Halstabletter

Hatar att vara sjuk!




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-07 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP