Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västerbron i natt.

Kom följ med mig
nu i natten.
Vi går ut
på Västerbron.
Vi visar hela världen
samt universum.
Att vi är två
som ej tappat tron.
Vi gör precis som vi brukar
när natten är mörk och sen.
När vinden är ljum och staden har tystnat
när månen är sammetslen.

Kom följ med mig
nu i natten.
Vi flätar samman
våra själar till ett.
Och vår natt vid en stjärnklar Västerbron
blir vacker och så sann och så rätt.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-07 14:58



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2017-09-04

  Feminaz
Själfull och en levande text som berör!
2017-07-29

    ej medlem längre
det är fint att inte tappa tron just på västerbron
men aldrig att jag flätat min själ med någon där
men önskar att jag hade och kanske någon gång ska

fin text
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

majsis