Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
luft


Som att simma under vatten

Som att simma under vatten
Inte springa stötvis
Utan andas punktvis
Smärtpunkt

Smärtfritt
Strålar
ljuset
Strålar
smärta

Kan jag andas nu




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-07 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
visst kan du
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Taly