Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon är dagen

I morgon är dagen
Jag får se dig igen

Hoppas på

Att du inte ser
Hur kinderna rodnas

Att du inte hör
Hur hjärtat bultar

Att du inte märker
Mina snubblande ord

Jag ska vara

Formell
Oberörd
Intellektuell

Personlig
men inte
Privat

Tänka att
Det kanske är sista gången
Vi ses

Kanske våga
Blicka in
I dina vackra
Bruna ögon

Kanske vila blicken
En liten stund
För att memorera

Underbara älskade
DU




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2017-05-07 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP