Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paus


Punka

Hade precis hittat en reva i tiden
Då kom du och ville ha min uppmärksamhet
De andra tyckte att du skulle ha min uppmärksamhet
Där satt jag med min punkade paus




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-08 07:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ibland behöver vi en andningspaus
Är det något fel med det?
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Taly