Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och jag




Hon gled runt på en räkmacka
svävade högt i det blå

jag var som en grovbrödssmörgås
stod stadigt på marken

hon halkade på majonnäsen
och föll

jag sträckte ut mina armar
och lindrade fallen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-05-09 10:54



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Instämmer med föregående kommentatorer :)
2017-06-01

  Millner VIP
"Halkade på majonnäsen och föll"
Sååå kul ändå!
2017-05-15

  lila fjäderblomman VIP
Kan det vara systerskapet du beskriver så humoristiskt? Grovbrödssmörgåsen en typisk storasyster.
2017-05-15

  Karina"Kia"
Att vara den styrkta i ett vänskapsband..att fånga upp och vara sig själv i alla lägen...

Snyggt jobbat och bra val i livets väg!


2017-05-11

  Salvation Pepper
Tjusig liknelse med härligt rolig fras:
hon halkade på majonnäsen

2017-05-10

  Gunnel Eriksson VIP
Bra liknelser i dikten.
Den som står stadigt kan stå länge.
2017-05-10

  KattenKin VIP
*fniss* så jädrans bra!
2017-05-09

    Peter Söderqvist
Som det kan bli.
Finurlig dikt som säger en del.
2017-05-09

  Maria Sundelin VIP
Har man inte råkat ut för något är alla små bagateller oövervinnerliga.
Kramar
2017-05-09

    ej medlem längre
Jaa, bättre att ha fast mark under fötterna och leva i verkligheten så tappar man inte balansen!
2017-05-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Humor och tänkvärdhet i symbios. Och helt fantastiskt diktat!
2017-05-09

  Niliboy
Mycket rolig!
2017-05-09

  Sommarina VIP
Ha ha. Rätt åt na' känns det som. Tur att du fanns där.
2017-05-09

  Anya VIP
Vilka strålande bilder du frammanar. Ler när jag läser. Humor och allvar i fin mix. Gillar grovbrödsmörgåsen.
2017-05-09

  Marianne Räf
Grovbrödssmörgåsen undsatte räkmackan ! Där ser man !! Blev sugen på en grovbrödssmörgås, nu...
2017-05-09

  walborg
Rolig och härlig text!
2017-05-09

  Lars Hedlin
Jätte bra :)
2017-05-09

  Öknens Ros VIP
en räddande hand i rättan tid.
2017-05-09

  ULJO
Tur att det finns människor som står stadigt när det blåser.
2017-05-09

    ej medlem längre
Härligt humoristisk text. Hoppas att du fick erkännande för din insats.
2017-05-09

    ej medlem längre
Humor och värme fångar mig när jag läser din underfundiga text!
2017-05-09

  Rise Little One
Härlig stämning i hela dikten - Tur att du fanns just då och räddade henne :)
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP