Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland tryter orden
fastnar
vill inte formuleras
är svårfångade

Men, när det smärtar
flödar orden




Fri vers av AA VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-10 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP