Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste skapa nya minnen

Jag måste skapa nya minnen
det måste gå att ha det bättre än såhär
kan inte bygga en relation på smileysar och distraktion




Fri vers av Ananas
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-10 00:09



Bookmark and Share


  sehnsucht
Precis såhär. Bra skrivet.
2017-05-22

  Den lilla tänkande
Gillar Gillar. Men har lite svårt att precisera exakt vad jag gillar :P
Kanske att det finns ett visst mått av sarkasm eller ironi i texten.
Klart du ska ha det bättre <3
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas