Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dunkel


Rätt vad det är

Rätt vad det är
Finns där en glänta
Solen som strilar
Strilar mer mer

Vet inte i förväg
Inte en aning
En stund momentant
Det kan vara mer




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-10 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuset kommer glimtvis
innan det strålar! :)
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Taly