Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämningar

 

I forna lämningar

ljuder stenars klang

på vägen runt

Jan Mats damm

 

De är alla stenkross

av ekande hammarslag

från mörka sovande djup

där bergets moder bo

 

Ingen sol kan få dem

att åter kasta ljus

men jag har sett dem glimma

i tidig morgonskrud

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-10 13:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert framfört
2017-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2017-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Glimmar gör även din fina text!
2017-05-10

  ULJO
Strålande fint skaldat
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP