Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hemmets trygga vrå

bild google

 

 

Där mitt hjärta och min själ är
där är mitt hem

där kärlek och fördragsamhet råder
där är mitt hem

Aldrig blir det gästfritt..där är gästfritt..
därför att trygghet, värme och ljus finns där i hemmets trygga vrå.

 

 

 

2017-05-10

 




Fri vers av rondell
Läst 309 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-10 17:53



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fin dikt med en härlig ordlek.
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell