Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mötte jag mitt livs kärlek igen, som en ofullbordad Macron, utan lyckligt slut.


Igår var dagen

Igår var dagen jag såg dig
Trevade darrande bland mina luntor
Försökte vara neutral och korrekt
Började prata så mycket strunt

Du dolde dina vackra ögon
Bakom ett par läsglasögon
Men jag såg ditt vackra leende
Betraktade dig från sidan

Du var en sådan gentleman
Tog min jacka och hängde upp
Mitt hjärta tog ett språng
Jag älskade dig än mer denna gång

Tiden gick så fort
Och jag skildes från dig
Kanske var det en sista gång
Inombords kändes det stort

Älskade älskade Rudolf
Ditt singelliv är mig en gåta
Men jag ska inte sörja och gråta
Du har väckt kvinnan inom mig




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-05-10 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP