Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli trampad på

Bli trampad på
förnedrad och uppläxad
en situation jag aldrig varit om
Men, jag reser mig igen

Det blir så när den svage
ska härska

Plats i korgen
Markera




Fri vers av AA VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-11 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP