Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha lösningen.

Låtsas att du har lösningen. Överlev. Kravla. Spring!
Så, om jag har ett sockerberoende, hittar jag en tidning, som handlar om , att ta bort sötsuget. Det är inte jag som har gjort tidningen, men det känns synkat.
Jag är säker på, att det finns fler synkroniseringar, där ute i samhället!




Bunden vers av Mim
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-11 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim