Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aladdin


Men finns det ett lager till

Men finns det ett lager till
och ett till
av verkligheter

Mina kontakter med er
mina vänner
sker än här
än där

Det glada leendet
Det trötta meddelandet
Texter som kastas kring

Ni hjälper mig
Genom att ni finns
Ord vi säger
Ord vi tänker att vi växlar
Samarbetet

Då snurrar hjulen
i mig
Kullagerhjulen




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-11 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin text om den vänskap som växer fram inom en grupp av människor som hjälper, stöttar och uppmuntrar varann.
Då snurrar hjulen...
2017-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Taly