Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slår huvudet blodigt

Jag slår huvudet blodigt mot osynliga hinder.
Skräcken och frustrationen
binder
Famlar i mörker efter min
styrka
Var finns det fullkomliga att
dyrka?




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-11 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP