Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hand hand


Enda

den enda som skrattade var du
den enda som svor vid kaffet var du
minns du mig nu
du mindes mig inte då

från förra gången
lyskraften
svart
varför

centrisk sol
jag är ingen planet
ska vi fira
oss

ut ur trädgården




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-12 19:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bränt läppen kanske
minnesbanken är stor
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Taly