Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingsbidrag till poeter.se


Hem

I många år har jag
känt mig fel
född i fel familj
fel land
fel tid

har längtat hem
till själens hem

efter mycket arbete
med mig själv

vet jag
att jag
i sinom tid
kommer hem
till själens hem

tills dess
är mitt hem
där jag är




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-05-12 22:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mycket klokt tänkt
2018-03-19

  Karina"Kia"
Trygghetskänslan i sig själv!

Mycket insiktsfull!
2017-06-09

    ej medlem längre
Vackert tänkt!

Lycka till
2017-06-04

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2017-05-18

    Dan Myrbeck
Alla är värda att få
känna sig "hemma"
någonstans!

Lycka till!
2017-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Bröande text om längtan, men även om att acceptera det som är!
2017-05-15

    ej medlem längre
En dikt med stor känsla i.
2017-05-13

  Monika A Mirsch VIP
Mjukt beskriver du det som är svårast - i väntan på att komma hem.
2017-05-13

  Blomma-Stjärna VIP
det som gnagt har blivit mjukt som - acceptans!
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP