Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cykel


Cyklar

Cyklar
Cykel
Inte är det någonting som flyter automatiskt

Knakar
Fatta medvetna beslut om varje steg av framåtskridande

Jag vill inte det här
Det brukar jag vilja

Brukar tiden till att inte tänka inte känna
Ser på klockan
Ser inte på klockan
Finns det en paus i tiden efter det här




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-13 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly