Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vi inte


det är så väldigt roligt

det är så väldigt roligt
att vi inte såg det
trodde allt var samma

skorstenarna går högt över våra huvuden
röken syns inte här
du gör som jag
en vardag en yta

samma förlopp olika roller
samma spel samspel motspelare
du spelar bra
min medspelare




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-13 13:48



Bookmark and Share


    jordarp@hotmail.com
Tack!
så är det , kärleken din

2017-05-17

    ej medlem längre
schackparti? :)
2017-05-13

  vattenödla
spännande och vackert!
2017-05-13

    ej medlem längre
En dikt som sätter igång nyfikenheten.
2017-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Taly