Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det inte konstigt


det är så konstigt

det är så konstigt
har jag trötta luvan
ska jag bara väja

har jag glada färger
då går alla nära

har jag hänsynslösa
ögon då så väjer alla




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-13 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly