Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från humanitetslabbet


Rykande färska rön




Vi behöver kärlek och vänskap

Lojalitet och solidaritet

En smula ömhet

En kram


För att

Orka





Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-14 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt