Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trott


blir du

och då blir du dålig
tänk inte agera
inte
känn reagera

just när jag trodde

det var bra

din dikt vill fortsätta

ventil
dansa sparka röras




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-14 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var inte trött :) :)
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Taly