Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild


Spegel

Söker vi bara vår spegelbild
Bekräftande
Eller klarar vi en insyn i en annans liv?

Pin liv som en fisk i vattnet

Pinfärsk insikt uppdaterad

På armslängds avstånd finns du




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-14 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra nära ju
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Taly