Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla bön ur en liten människa eller kärlekssång en gång.


Att bli utan dig...

Älskade låt mig käraste jag ber..,
få lägga huvudet i ditt knä,
och gråta.
Så som min själ och hjärta gråter.

Låt mig min kärlek...
Under din kärleksfulla hand,
i värmen från dina läppars andetag,
din kyssens stilla tröst,
i din visknings vaggande sång,

Vila,

än en gång.

Än en gång...






Fri vers (Fri form) av Pia //
Läst 495 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-14 23:38



Bookmark and Share


  danne //
vacert
2020-02-05

  KattenKin VIP
En önskan som känns igen, fast man så ofta förkväver den. Fint skrivet och bra bejakat.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Pia //
Pia //