Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöder liv

Hämtar näring ur din kraft, din lugna trygga värme mot min kind, på ditt bröst,
pumpar slår ditt hjärta starkt och varmt,
i din kropp.
Än finns tiden, som rinner, aldrig försvinner, är för att vara vi och nu,
här som då. Och kanske kommer vi se
det som var nu, som gnistrande ismosaik i strålande sol, kippande efter luft
i det bedövande kalla, vackra. Biter som eld på huden i våra ansikten, lägger isande,
bäddar med mjuka drivor, lockar, sveper in och omfamnar...
Där vi glöder, bedövade av skönhet och tacksamhet över ögonblicket. Blöder kärlek till den stunden liv.
Där på ditt hjärta stannade tiden, var allt och inget och jag somnade den morgonen...




Fri vers av Pia //
Läst 2363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-20 10:46



Bookmark and Share


  danne //

Lila jag vet att det kan ses annorlunda ut ibland, svar man söker är inte altid tydliga... kanske man ser för stort och missar de små delarna!...

Du tar ut en bit ur …
Utan att vara medveten ..

Inget stort eller litet ...
hålrummet som lämnas kvar …

att få medverka …
när bladet vänder sidan …


Jag känner mig lugn …
stabiliteten i trygghetens gömmor
...
längtan till ...
vad som skall komma härnäst!

dina ord Pia gör mig knäsvag !

2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Pia //
Pia //