Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som det är.


Jag ser på dina händer, kraftiga, seniga och vackra.

Dina armar är muskulösa och klädda med hår.

Du ser på mig och dina himmelsblå ögon ler.

Jag minns plötsligt det sms du skickade igår...
Gonatt och kram.

Jag vet att du vet att min kärlek till dig är oändlig.

Dina ögon ler för att du älskar mig.

Underbar är gåvan att få vara din mamma!




Fri vers av Pia //
Läst 579 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-20 12:14



Bookmark and Share


    Tidsljus
Knorr.
2019-12-24

  danne //
Ögonblicket Pia!
sitter fastsvetsat äkta
ord orden bökar fram
känslorna men även ögonblicket
som jag återkommer till.

Sinnena .. fint lagras där inne..

Ja du har känslan i din penna..
jag tar till mig den även om den inte är till mig....
2019-08-16

  maja_emilia
Åh vad jag längtar efter att få känna så!

Fint skrivet. Vardagligt, genuint och jätteviktigt <3
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Pia //
Pia //