Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig?

Ser du mig?


Ser du mig nu sån som jag är, eller ser du mig som den du tror jag är.


Kanske är den du tror mig vara den jag egentligen är och den jag varit den jag fortfarande utger mig för att vara, trots att jag vet inom mig att jag är mycket mer av den jag är idag än jag någonsin varit.


Om du ser mitt sanna jag kan du älska mig sån...


eller måste jag konstruera mig i visionen av din kärlek?




Fri vers av Pia //
Läst 739 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-15 00:38



Bookmark and Share


  danne //
vill du jag ska skriva öppet vad jag ser i dig vilka sidor som är mindre bra?
Man behöver inte konstruera sig det vet du..
2019-08-06

  danne //
Existentiel fråga där en desillusion verkar.
Vänder man på myntet kan det vara blankt
ingen tillit med andra ord.

Orden studsar från en en själslig vägg, men det finns ändå en svag tillförsikt ändå.

Men slut klämmen har en klang av sarkasm och ironi, ja ett stålverk dock avsaknad av den heta som finns där, däremot leverera den riktigt hårt och kallt STÅL

Tack Pia en stark bid som du målar upp för mig.
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Pia //
Pia //