Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingsbidrag


Längtan

Likt hemvändande horisonter

landar vågorna mot stranden



Vandrande synränder

smeker den vilsnes fötter

och glider tillbaka

till nya drömmar bortom



På väg någonstans

dit han aldrig kom

ser han att stjärnorna

är de samma som hemma



Och längtan bort

och längtan hem

blir en och samma längtan




Fri vers av Nitram P
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-15 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P