Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppsan förlåt!

Hoppsan förlåt

Du ramlade på mitt kroka ben.
Ryggsäcken åker i golvet
och raklång ligger du på den.
Ut ur säcken ramlar mitt hjärta.

Tack så mycket,
kan jag få det tillbaka nu?




Fri vers av Zeratul
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-05-23 14:43



Bookmark and Share


  Ord
Härlig attityd i denna =)

tänker på en text av "motorhuvudena" som finns någonstans långt bak i mitt huvud...om att släppa en annans hjärta ifrån sig..

"I won't shred it, I'll give it back to you.. anything else would be overkill"

Tack !

/ Crister
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul