Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingsbidrag


Inomhus

 

 

Bakom höjden vid kyrkan  
ligger det hem jag kallar mitt
där gav mig fostran styrkan
till självets kännedom

De hem som följt på vägen
har alla lämnat känslor kvar
men första hemmet med sin sägen
har satt i hjärtat sina spår

Inomhus fanns brunnens lock
där husbonn, sas det, tagit flera liv
och lovat pigor med lock och pock
men inte hållit sina löften 

Nå, men spöken såg jag inga
när jag lekte där som barn
så ro i själen nåden bringa
dem liksom mig i hemmets vrå.

 

 




Bunden vers av thyra
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-16 15:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra