Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mig


Säg

Säg
säg säg

Du vet inte vad jag vet
Säg
Säg

Jag vet det

Säger du det
Säg det du säg det

Du vet inte
Du känner inte

Ett sätt att känna mig är att höra mitt nej
Då vet du mitt värde

Det räcker
Eller så räcker det nu

Se mig
läs
mig
läs
nix

Och du då?




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-16 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inspirerande dikt
2017-05-18

    ej medlem längre
allas lika värde är inte nej/nix

värdefull du är
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Taly