Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leka och le

 

Leka och le
Och låt bli

Le och leka
Och dröm sig fri

Leka och le
Och du är fri

Min själ!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-05-17 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP