Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kärlekens grund




I ungdomens knoppningstid
vi byggde vårt hem
på kärlekens grund

inredde vår bostad
med värme och gemenskap
sida vid sida
slog vi ut i full blom

nu vissnar vi tillsammans
i vårt hem
som står på kärlekens grund




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-05-17 11:42



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Härlig text som väver samman hemmet med livet.
2017-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, grunden är det viktigaste...så fint skrivet...
2017-05-19

  Margit Grell
Kärleksfullt om livets gång.
2017-05-18

  Lars Hedlin
vacker och fin!
2017-05-18

  Peter G VIP
Fina rader om livets villkor och kärlekens styrka!


2017-05-17

  StinaJ VIP
En sådan underbar text i kärlekens och tillitens namn.
2017-05-17

  M.Eta
Fint skrivet om hur livet förändras när ålderdomen tar vid.
2017-05-17

  Nils-Robert
En dikt som andas insikt och erfarenhet av någon som levt ett långt liv
2017-05-17

  Eva Helene VIP
Vacker och insiktsfull text!
2017-05-17

  Maria Sundelin VIP
Låter väldigt tryggt
Kramar
2017-05-17

  Blomma-Stjärna VIP
mycket klokt och vackert skrivet
- en kärleks grund
att bygga
för att växa
innebär ju
om livet vill det
också blomma
och vissna ned!
2017-05-17

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker mycket om sista strofen.
Det är så det måste vara.
2017-05-17

    ej medlem längre
Klokt beslut att bygga på stabil grund!
2017-05-17

    Dan Myrbeck
Tidens gång
bra beskriven.
2017-05-17

    ej medlem längre
En kärlekssaga med lyckligt slut - så fint att läsa!
2017-05-17

    ej medlem längre
Så vackert
Mvh annokas
2017-05-17

  i af apa
Vackert!
2017-05-17

  Rise Little One
Vilken fin och stabil grund att stå på.
2017-05-17

    ej medlem längre
Åh, vilken underbar dikt, som vilar på stark och hållbar kärleksgrund.
2017-05-17

  ULJO
Ett liv på kärlekens grund. Väl beskrivet
2017-05-17

  Janina Kaminska
Vackert beskrivet. Kärleksfullt och mjukt.
2017-05-17

  Niliboy
Ja, kärleken i början glömmer man inte.
Beträffande vissna med åren så får man kämpa mer nu! Tack för påminnelsen!
2017-05-17

  Marianne Räf
Låter så härligt, det att ni
följs åt genom livet !
2017-05-17

  Salvation Pepper
Klokheten med en hållbar grund.
2017-05-17

  Öknens Ros VIP
en bra grund att bygga på, men tur det inte är helvisset ändå, lite glädje på ålderns da'r vill man säkert ha.
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP