Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas vårluft…

Vårfloder forsar bland rinnande bäckar
min lust du gäckar där blad vecklas ut
en färgskala vid grönt ljus…

Solens strålar silar igenom gardinen
likt linnet fladdrar sakta av vinden…

Droppar som sänkte natten doftar nu
av våren i vårt sinne mitt och ditt liv
i minne…




Fri vers av Ting69
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-17 13:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
oerhört bra och full av känsla!
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ting69