Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anföraren

 

Anföraren håller sin stav
i ett fast grepp
Delar ett vatten
så att vi kan gå

Det är skymning
trädens höljs i dunkel
Viskar prasslande
ordlösa ord så främmande

Skogens sötma lockar
runt våra kroppar
Längtar vår lust
vill oss söva

I dungen öppnas
den hemliga staden
Trädkronor fulla
av bländande ljus

Vårt mål är förtrollning
vägen en lycka
Sömnen ska komma
nu är vi här

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-17 23:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text Gillas mycket :)
2017-05-18

  ULJO
Är vårt slut så vackert?
2017-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Berörs av din fina text som jag tolkar är en övergång "till den andra sidan".
Fel kanske, men det är så jag tänker och känner.
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP