Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och

Och livet kom till mig åter
ännu en sommar
jag kommer att överleva




Fri vers av Ananas
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-18 00:53



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Med vemod och önskan om något bra
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas