Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi som flätar våra minnen samman

hans rutor

och så hennes

i var sin kalender

 

oseende varandras steg

våra rappa svar på inandningen,

förvissade om att allt tycks ha samma prioritet

                   

 

mitt emellan dagarna

fruktsamma nätter

som ger energi men också låter dem formas

parallellt

 

de gemensamma minnena

deras vetskap om varandras landminor

och vad de går igång på

 

ingivelsen att stryka hans hår

fånga hans skjortkragsnibbar mellan läppar

 

 

när doften av midsommar når henne är det redan morgon

solljuset i ögonvrån väcker dem

älskogens färger tycks nymornade

fast hon trodde att de längesedan bleknat

 

men hon minns också åren

när hon väckte passionen ett litet steg i taget

hur hon längtade efter att han

skulle göra detsamma

 

 © Birgitta Wäppling, 14 maj 2017

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-18 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP