Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns


energi

energi finns av sig själv inbland
nu är det tomt
men när du är där
min generator




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-20 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inbland eller ibland?
Bra dikt
2017-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Taly