Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SAKRAL KÄNSLA

 

då dina händer vandrar

över  brukad mark

 

njuter av åtråns

blommande landskap

 

själarna sjunger

ordlösa hymner

 

om inristade minnen

från då och nu

 

skador omplåstrade

med ömhets läkedom

 

och jag välkomnar dig

av hela mitt hjärta

 

till det heliga rum

där allt liv föds

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-05-22 18:22



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Sinnlig och tjusigt formulerad dikt.
2017-05-25

    Dan Myrbeck
Så fint skrivet!
2017-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt vackert...
2017-05-23

  Anya VIP
Oj vilken fin en. Så vackert om det nära mötet. Håller med G-falk den går rakt in. Tack för att jag får läsa.
2017-05-23

    ej medlem längre
öppen älskvärd dikt, mycket känsligt slipad, och den går rätt in, inga omvägar runt intellekt och annat störande, utan som musiken; rakt in! skön och direkt lyrik, jag andas försiktigt vid genomläsning - tur att jag fick syn på ditt alster efter, en för mig, ryckig sista vecka... många applåder får du på stört!! tack.
2017-05-23

    ej medlem längre
Helt underbar! <3 Den här bokmärkes.
2017-05-23

    ej medlem längre
Gör ett nytt försök. En underbar dikt. Håller helt och hållet med Petter Wingren. Det kan inte sägas bättre.
2017-05-23

  Petter Wingren
Det heliga rum där allt liv föds, en viktig formulering som länkar andlighet till sinnlighet och erotik. En vacker dikt.
2017-05-22

    ej medlem längre
Sinnligt och vackert hela kärlekens krafter sår som blöder.
2017-05-22

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fin beskrivning av kärlek.
Kram TBG.
2017-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Trist bara att alla inte välkomnar allt liv som föds ut ur det rummet.
2017-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2017-05-22

  Marianne Räf
Sakrala känslor är härligt.
Fina verser med sköna ord..
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP