Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med


skriv min vän

skriv min vän
skriv med hjärtat
du har rätt det är det viktiga

så någon sårar dig och du tänker sänd vidare

kom ihåg att dynggrepen den skvätter

om jag tar i detta är jag smutsig då

du tänker ur ditt perspektiv får jag ha mitt då?

ska jag skriva mer
eller ständigt tänka på att nej vem som helst kan tänka vad som helst

du skriver finaste brev
fortsätt
du piggar upp vår värld

min fröken sa när jag var sju
men detta rimmar inte ju

rim och reson kära vän
tanke och kanske någon känsla

våra möten har olika poänger
men poänger

point
punkt
punktera
inflate inflation uppblåst nej då

som ett moln
moln




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-21 11:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar den här väldigt mycket. Det är viktigt att vara sann mot sig själv och inte lyssna för mycket på "fröknar".
2017-05-21

    ej medlem längre
öppnade ögon herre mig giv
men vi måste försöka
och hoppas att ett endaste tankefrö hamnar i de goda jorden :)

2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Taly