Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två ben

Två ben har jag fått
De är till största nytta
Stegvis starkare




Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-21 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt om spiror
Färgglad korsning i solen
Haiku med fin knorr :)


2017-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Ja, vad vore mina promenader utan mina två?
2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius