Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GER MER...

 

 

 

Kommunikation bör man ha för att må bra

Det kan ju vara bra att ha någon att prata med..

men bäst när man får ha någon att samtala med.

                           

                                   Dialog

 

 

 


2017-05-21

 




Fri vers av rondell
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-22 05:53



Bookmark and Share


  Feminaz
Samtal är sannerligen en konst.
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell