Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verka


kraft

vara förberedd
inte verka förberedd
kraften ja den ser ni ja
ingen oro här

inte synas alls
min person

om ni märker mig
bedömer jag
att ni
bedömer
agerar

bättre jag
agerar
före er
innan ni

stolt
inombords




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-06 08:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)stolthet är en börda
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Taly